Pinterest
LinkedIn
woensdag 1 november 2017 door F&J | Categorie: Reviews & Ervaringen

Wie komt de camper nu op zondagmorgen afleveren in Venlo?

Beste Wim en Siebren,

Wij zijn zeer tevreden over jullie bedrijf. We zijn in jullie prachtige showroom meer dan hartelijk ontvangen. We hebben een fijn verkoopgesprek met Wim gehad waardoor hij ons vertrouwen gewonnen heeft en we het aandurfden bij jullie een buscamper te kopen. Na de koop verliep de communicatie tussen Wim en ons ook zeer soepel, in eerste instantie via mail, later via WhatsApp met een snelle, uitgebreide reactie.

Wat we ook als prettig hebben ervaren is dat jullie onze vragen serieus namen, hoe klein ze soms ook waren. Het uitzoeken van de door ons gevraagde accessoires (scooterdrager en camera/navigatie) is ook naar alle tevredenheid door jullie gedaan.

Het afleveren van de bus was natuurlijk uniek. Welk bedrijf komt de bus op een zondagmorgen afleveren in Venlo. Daarvoor nogmaals dank aan Wim en zijn partner. Mochten we dan toch nog een klein puntje van kritiek hebben dan zou het het verhaal over de Pk’s zijn. Wij hadden alle vertrouwen in Wim en twijfelden daarom geen moment aan zijn stellige antwoord dat het er 130 zouden zijn. We kunnen nu nog niet zeggen hoe de 120 Pk ons gaan bevallen, wij trekken pas van de zomer met de bus de bergen in.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over jullie bedrijf en hopen veel plezier van onze buscamper te hebben. Wij wensen jullie veel succes in de toekomst met jullie mooie bedrijf.

Groet, F en J


Over de auteur

Een reactie toevoegen