ROADVIP Buscampers b.v. blog - Reviews & Ervaringen

pagina 1 van 1
  • <
  • 1
  • >
Categorie:

Het is weer tijd voor een lange reis!

In 2013 hebben we met z’n tweeën met veel plezier een half jaar op de fiets door Zuid Amerika gereisd. Absoluut voor herhaling vatbaar en zo’n 7 jaar later is het tijd voor het vervolg. Inmiddels zijn we niet meer met z’n tweeën maar met z’n vieren. Onze dochter is 4,5 en onze zoon 2,5 jaar. Nu onze dochter nog niet leerplichtig is en we van onze beider werkgevers wederom de ruimte krijgen om met onbetaald verlof te gaan is dit het moment om weer op pad te gaan. Het reisdoel is wederom zuidelijk, dit keer Zuid Europa. De periode april t/m augustus. En als vervoersmiddel hebben we in plaats van de fiets gekozen voor een camper. Veel vrijheid, maar ook comfort voor vier personen.

Lees verder
door Linda Danker

Weerstand overwonnen

Reizen met een camper. Het is populair en in het dorp hebben we met ROADVIP een nieuw en succesvol bedrijf dat buscampers verhuurt en verkoopt. Zullen we het eens proberen? Waarom is het zo populair, dat willen we wel eens weten. We boeken een buscamper voor een week.

Lees verder
door G&J

Ervaringen rondom koop Buscamper bij ROADVIP Sleen:

We merken bij het vertellen aan vrienden/kennissen een combinatie van enthousiasme: 1) over de aangeschafte Buscamper en 2) over Roadvip zelf. Roadvip is een mooi, goed, aantrekkelijk en informatief bedrijf Roadvip laat je je thuis voelen Roadvip staat voor zijn waar Roadvip is transparant en neemt de tijd Roadvip is behulpzaam, geeft advies Roadvip is zeer enthousiast en daardoor wellicht iets te gretig.... Op Roadvip kun je terugvallen, ze laten je duidelijk weten kom langs, wees welkom!

Lees verder
door J&H

Hallo heren Siebren en Wim,

Wij zijn prima tevreden over het traject en de aankoop van de camper. Ook de aflevering is tot volle tevredenheid.

Lees verder
door Z&B

Wie komt de camper nu op zondagmorgen afleveren in Venlo?

Wij zijn zeer tevreden over jullie bedrijf. We zijn in jullie prachtige showroom meer dan hartelijk ontvangen. We hebben een fijn verkoopgesprek met Wim gehad waardoor hij ons vertrouwen gewonnen heeft en we het aandurfden bij jullie een buscamper te kopen. Na de koop verliep de communicatie tussen Wim en ons ook zeer soepel, in eerste instantie via mail, later via WhatsApp met een snelle, uitgebreide reactie.

Lees verder
door F&J

Gevoel dat jullie de zaakjes heel serieus aanpakken.

Onze ervaringen, tot nu toe, zijn heel positief. Vooral het feit dat jullie er ruim de tijd voor hebben genomen om ons te informeren. Ook de aflevering bij ons thuis, in Oegstgeest hebben wij positief ervaren.

Lees verder
door A&J

Zonder allerlei prachtige verkooppraatjes gewoon rechttoe rechtaan

Wij zijn zeer content over onze aankoop van de Dehler Optima. Niet alleen mbt deze camperbus maar zeker ook de manier waarop de koop uiteindelijk tot stand is gekomen.

Lees verder
door J&H

Onze bus is boos

Na jarenlange omzwervingen door Europa met onze geweldige VW T4 pop top camper wilden we toch graag een volgende stap maken in camperland….we waren toe aan een buscamper. Net iets meer ruimte en vooral meer kastjes. Van luxe kamperen naar superdeluxe kamperen.

Lees verder
door H&R
pagina 1 van 1
  • <
  • 1
  • >