ROADVIP Buscampers b.v. blog

pagina 1 van 3
Categorie:

Wat betekent het coronavirus voor camperaars?

Sinds het coronavirus om zich heen grijpt in Europa, krijgen camperaars te maken met steeds strengere maatregelen en reisbeperkingen. Wat betekent het coronavirus voor camperaars die nog onderweg zijn?

Lees verder
door NKC, de grootste camperclub van Europa

Het is weer tijd voor een lange reis!

In 2013 hebben we met z’n tweeën met veel plezier een half jaar op de fiets door Zuid Amerika gereisd. Absoluut voor herhaling vatbaar en zo’n 7 jaar later is het tijd voor het vervolg. Inmiddels zijn we niet meer met z’n tweeën maar met z’n vieren. Onze dochter is 4,5 en onze zoon 2,5 jaar. Nu onze dochter nog niet leerplichtig is en we van onze beider werkgevers wederom de ruimte krijgen om met onbetaald verlof te gaan is dit het moment om weer op pad te gaan. Het reisdoel is wederom zuidelijk, dit keer Zuid Europa. De periode april t/m augustus. En als vervoersmiddel hebben we in plaats van de fiets gekozen voor een camper. Veel vrijheid, maar ook comfort voor vier personen.

Lees verder
door Linda Danker

Uw buscamper laten wassen?

Met plezier de buscamper wassen bij WIS. Niet het allerleukste werkje na de vakantie, maar ook niet vervelend als het in een wasserette kan.

Lees verder
door Siebren

Thai­se wok­scho­tel met pak­soi en zalm

Bereidingswijze:Laat de zalmfilet ontdooien. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de ui in partjes. Snijd de stelen en het blad van de paksoi in stukjes en houd apart. Snijd de zalmfilet in stukjes en de tomaat in vieren.

Lees verder
door Siebren

Pita met kip gyros en tzatziki

De tzatziki; Schil de komkommer en verwijder de zaadlijst. Rasp de gehele komkommer en laat de rasp uitlekken in een vergiet. Duw met de bolle kant van een lepel het water er zoveel mogelijk uit. Knijp uiteindelijk met je handen het laatste water er nog uit.

Lees verder
door Gea Heikens

Chinese tomatensoep

Snipper de ui en de knoflook. Doe deze samen met de kippenfilets en de kippenbouillon in een soeppan en breng aan de kook. Laat vervolgens 12 minuten op niet al te hoog vuur pruttelen totdat de kip gaar is. Schep de kip uit de bouillon en laat iets afkoelen op een keukenplank.

Lees verder
door Gea Heikens

Milieuzones, EU motoren en Winterbanden in Duitsland

In welke klasse valt deze motor? Mag ik hiermee elke stad in? Waar koop ik een milieusticker? Deze vragen komen met regelmaat aan de orde bij ons in de showroom.

Lees verder
door Wim

Caesar Sandwich

Beleg het broodje met een paar plakjes gerookte kip, ontbijtspek, sla, ei, tomaten , pijnboompitten en avocado/komkommer. Maak het geheel af met een snufje zwarte peper. Leg de andere boterham er bovenop en smullen maar!

Lees verder
door Gea Heikens

Broodje tomatensalade

Snij in alle tomaten aan de onderkant een kruis met een mes. Doe alle tomaten in een grote kom of ovenschaal en giet hier kokend water bij totdat alle tomaten onderstaan. Laat dit ongeveer 1-2 minuten staan en giet het water dan af. Giet vervolgens de tomaten af en koel ze met wat koud water. Vervolgens kun je nu het velletje van de tomaten verwijderen. Snijd daarna alle tomaten in stukjes en doe in een kom. Voeg een snufje zout en peper, Italiaanse kruiden, olijfolie en knoflookpoeder toe en meng alles goed door elkaar. Serveer de tomatensalsa op een ciabatta met een plakje kipfilet en een handje rucola. Ook lekker met balsamico/olijfolie en verse knoflook Tip: vervang de kipfilet ook eens voor een plakje parmaham.

Lees verder
door Gea Heikens

Drinkwater aan boord van de camper en de houdbaarheid daarvan

Drinkwater aan boord van een camper en de houdbaarheid daarvan. We hebben maar eens geïnformeerd bij de mensen die er verstand van hebben, de WMD in Drenthe: Onze vraag: ik neem ons Sleense water mee in mijn camper en ik rij ermee door Europa, hoe lang kan ik genieten van het in Sleen ingenomen water?

Lees verder
door WMD
pagina 1 van 3