ROADVIP Buscampers b.v. blog - Techniek

pagina 1 van 1
  • <
  • 1
  • >
Categorie:

Milieuzones, EU motoren en Winterbanden in Duitsland

In welke klasse valt deze motor? Mag ik hiermee elke stad in? Waar koop ik een milieusticker? Deze vragen komen met regelmaat aan de orde bij ons in de showroom.

Lees verder
door Wim

Drinkwater aan boord van de camper en de houdbaarheid daarvan

Drinkwater aan boord van een camper en de houdbaarheid daarvan. We hebben maar eens geïnformeerd bij de mensen die er verstand van hebben, de WMD in Drenthe: Onze vraag: ik neem ons Sleense water mee in mijn camper en ik rij ermee door Europa, hoe lang kan ik genieten van het in Sleen ingenomen water?

Lees verder
door WMD

Gereedschap mee?

Gereedschap in de camper is handig voor noodgevallen als een lekkage, een kapotte lamp of een scheurende luifel. Wat moet je meenemen?

Lees verder
door Wim

Watertanks van uw camper reinigen

Hoe zorg je ervoor dat de vuilwatertank niet gaat stinken? En welke middeltjes kun je het beste gebruiken om de vuilwatertank te reinigen? Met deze tips wordt jouw vuilwatertank weer zo goed als nieuw!

Lees verder
door Wim

Afschrijving van uw camper

Afschrijving, niemand wordt er blij van. Maar het feit blijft dat bijna alles minder waard wordt door veroudering, behalve antiek.

Lees verder
door Wim

Welke schoenen draagt uw camper?

Winterbanden: welke zijn geschikt en waar in Europa zijn ze verplicht? Als je veilig met de camper op pad wilt en liever geen bekeuringen betaalt, is het handig om onderweg naar de wintersportbestemming te rijden op winterbanden.

Lees verder
door Wim

Vochtschade aan uw camper, zo kunt u het voorkomen

De kans op vochtschade aan de camper neemt toe nu het kouder wordt buiten. Het is daarom belangrijk om op tijd maatregelen hiertegen te nemen. Wat kun je tegen vocht in je camper doen?

Lees verder
door Wim
pagina 1 van 1
  • <
  • 1
  • >