PROEF camper WEKEN

Buscamper

Lijkt het u ook zo heerlijk om met een camper op vakantie te gaan maar heeft u geen camper? Boek dan eens een proef campervakantie in Drenthe en ervaar het gemak van een buscamper.

Ons aanbod

In een volledig uitgeruste camper kunt u een weekend/midweek of week genieten van de Hondsrug in Drenthe. Met de compacte camper kunt u eenvoudig de leuke authentieke dorpen bezoeken. Natuurlijk kunt u de camper ook op de camping laten staan en met uw eigen fiets of gehuurde e-bike de omgeving verkennen. Na een leuke dag buiten kunt u met de skottelbraai een heerlijke maaltijd bereiden. Geen zin meer in koken? Schuif dan eens aan bij een van de gastvrije horecagelegenheden en proef de smaak van de streek. 

’s Nachts geniet u van de oorverdovende stilte terwijl u ’s ochtends ontwaakt door een prachtig vogelconcert. En schrik niet wanneer u oog in oog met een ree staat als u ’s ochtends vroeg uw tent openritst.

Na een korte vakantie op de Hondsrug zijn uw zintuigen volop geprikkeld en ziet u uit naar een volgende vakantie met misschien wel uw eigen camper. Heeft u al zin in een proef weekend? Kijk dan verder voor de voorwaarden en kosten.

Kosten van PROEF camper WEKEN

De weekenden en midweken zijn alleen buiten het hoogseizoen beschikbaar.

Weekeinde vr/mn 2-persoonsbuscamper € 375,-
Midweek mn/vr 2-persoonsbuscamper € 475,-
Volle week vr/vr 2-persoonsbuscamper € 775,-
Hoogseizoen vr/vr 2-persoonsbuscamper € 950,-

 

Complete uitrusting

De campers hebben we een zeer complete uitrusting voor het beleven van een heerlijke korte vakantie in Drenthe. Van skottelbraai tot tafels en stoelen. Wilt u een gevulde koelkast bij vertrek? Ook dat verzorgen we graag!

Uw auto kunt u vertrouwd bij ons achterlaten, een ’s nachts afgesloten parkeerterrein en uw sleutels neemt u gewoon mee.

Mocht uw meer of andere informatie willen, bel, app of mail ons en wij helpen u.

info@roadvip.nl of 0591-764321

siebren@roadvip.nl of 06-54924255

wim@roadvip.nl of 06-29005031

Groet en tot in Drenthe!

TEAM ROADVIP

 

ROADVIP is RDW erkend
ROADVIP is official BEARLOCK-dealer
ROADVIP is bij BOVAG aangesloten
ROADVIP werkt samen met de NKC
ROADVIP is verzekerd bij Bovemij, een zusterbedrijf van de BOVAG