Onze partners

Logo Camptoo huren en verhuren campers

HUREN en VERHUREN, CAMPTOO

Camptoo, het grootste verhuurplatform van Nederland. Camptoo is opgericht met als doel het voor iedereen mogelijk te maken om het plezier van kamperen met een camper of caravan te laten delen. Zij hebben in 2014 het eerste deelplatform voor campers en caravans gecreëerd. Een deelplatform waar eigenaren hun voertuig kunnen delen. Inmiddels bestaat het aanbod uit meer dan 1300 voertuigen en zijn er in totaal 50.000+ nachten geboekt.

Autobedrijf vd Weide voor uw camper onderhoud en reparatie

Autobedrijf van der Weide, gedegen onderhoud

Autobedrijf van der Weide in Sleen, al 30 jaar een vertrouwd adres in Zuidoost- Drenthe. Voor u het juiste adres voor gedegen onderhoud en reparatie van uw camper. Van der Weide hanteert de modernste uitleestechnieken van Bosch, draadloos snel en vakkundig. Van der Weide heeft al sinds jaar en dag een groot camper-klantenbestand.  

NKC samenwerkend partner van Roadvip buscampers

NKC, Europa's grootste camperclub.

ROADVIP is samenwerkings partner van de NKC. Een lidmaatschap van de NKC levert u als camperaar veel op! U maakt deel uit van de grootste camperbeweging van Europa en profiteert van vele voordelen.

 BearLock voor uw kampeerauto?

ROADVIP is official dealer. Helaas vormen kampeerauto’s steeds vaker een zeer dankbare prooi voor dieven, mede vanwege de relatief hoge waarde. Niet alleen in Nederland, maar vooral de in buitenland rijdende (Nederlandse) campers vormen een grote bron van zorgen voor verzekeraars, maar... vooral voor uzelf, als eigenaar van zo’n kostbaar “rijdend huis”. 

Dieven hebben het niet alleen voorzien op uw kampeerauto op zichzelf, maar vooral ook op onderdelen en/of het complete onderstel (chassis). Men kan in illegale fabriekjes, veelal in Midden – en Oost-Europa, relatief gemakkelijk uw camper transformeren tot een heuse  “vrachtwagen”. Door de vergaande uitbreiding van de EU  zal autocriminaliteit significant gaan toenemen. Onze contacten met deskundigen op dit gebied geven duidelijke aanwijzingen in die richting!

GasStop, veilig, praktisch en gemakkelijk

Gaslekken, branden en vergiftiging zijn een aantal belangrijke risico's bij het gebruik van gasflessen. De installatie van een GasStop betekent extra veiligheid voor jezelf en je omgeving. In het geval van een lekkende slang, een kapotte gasdrukregelaar of een andere ernstige calamiteit aan je gassysteem sluit onze GasStop gasfleszekering de gastoevoer direct 100% automatisch en volledig af. Op de gasfleszekering zit ook een indicator zodat je gemakkelijk kunt aflezen wanneer het gas bijna op is zodat de gasfles tijdig bijgevuld kan worden. Ook kan je er een gevaarlijke overdruk op aflezen en je kunt er zelfs de kleinste gaslekken detecteren.

ALLIANZ, groot in verzekeren, verzeker uw eigen risizo

VERZEKEREN, ALLIANZ

Allianz is wereldleider in verzekeringen en financiële dienstverlening. Middels de Allianz Global Assistance verzekering kunt u uw eigenrisico verzekeren, tegen een bedrag van € 8,-- per dag kunt u het gehele bedrag verzekeren. Maar u kunt hier ook uw kortlopende reis- en annuleringsverzekering afsluiten.

RDW uw vertrouwde partner

VEILIG en VERTROUWD, RDW

De RDW is de instelling die de registratie van gemotoriseerde voertuigen en rijbewijzen in Nederland verzorgt. De RDW is een zelfstandig bestuursorgaan van de Nederlandse overheid. ROADVIP heeft een RDW-erkenning en is bevoegd om zelf voertuigen over te schrijven en vrijwaringen af te geven.

BOVEMIJ verzekeraar voor de auto- en camper branche

Onze branche kent natuurlijke specifieke risico’s. Als dé verzekeraar van de mobiliteitsbranche en onderdeel van BOVAG kent Bovemij onze markt als geen ander. Bovemij weet precies welke risico’s wij en u lopen en hoe wij daar samen grip op krijgen. Op basis van 50 jaar verzekeringsexpertise hebben zij altijd de beste oplossing.

 ROADVIP powered by Rentpro 

Rentpro helpt verhuurbedrijven aan een webshop die ideale klanten aantrekt, en daadwerkelijk zorgt voor bestellingen en extra omzet. Met de geïntegreerde en online verhuursoftware heb je direct toegang tot alle informatie. Van orders en planning tot pakbonnen en facturen.

ROADVIP.nl geoptimaliseerd door WIESWIES 

Wieswies is een 'webbouwer plus'. Naast het bouwen van websites en het organiseren van webtrajecten voor klanten, ontwikkelt Wieswies webapplicaties, levert ze adviesdiensten en begeleidt ze projecten bij opdrachtgevers. Zelfstandig of in samenwerking met een vertrouwd netwerk van partners ondersteunen ze hun klanten bij het toepassen van innovatieve technologie. Wieswies werkt mee aan de naamsbekendheid van ROADVIP: technisch, inhoudelijk en communicatief.