Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de ROADVIP-nieuwsbrief

Aanmelden

Wat zeggen onze klanten?


 

Stevig aanbevolen

Onze trip in de prachtige buscamper van Roadvip had ons niet veel beter kunnen bevallen. Compleet ingericht, met echte kwaliteitsspullen, van alle gemakken voorzien, alles bij de hand, rijden met een camper die goed in de smalste straatjes past, sterk genoeg is voor de stevigste hellingen, kortom een totaalbelevenis biedt, precies zoals we ons dat gewenst hadden.

Voorbeelden van die kwaliteit die echt opvallend is? Echte wijnglazen, goede keukenmessen en pannen, een prima bed, stoeltjes voor buiten waar je het op uithoudt, en ga zo maar door.

Voeg daarbij de meer dan prettige ontvangst en we weten zeker dat Wim er voortaan een klant bij heeft.

Stevig aanbevolen, Roadvip in Sleen!

André en Marion


 

Beste mannen van ROADVIP 

We hebben deze zomer voor de tweede keer een buscamper gehuurd bij Roadvip en het is ons wederom goed bevallen!

Dit jaar hebben we drie weken door Scandinavie gereisd. De contacten bij het bespreken van de camper, tijdens het ophalen en het terugbrengen verlopen heel plezierig. Ook als je tijdens de vakantie vragen hebt kun je makkelijk appen (dit keer met Wim) en krijg je heel snel een antwoord wat je verder helpt. Top!

De buscamper zelf is voorzien van alles wat je nodig hebt, je hoeft alleen je persoonlijke spullen in te pakken. Voor ons was het twee keer een prima ervaring met een buscamper van Roadvip en voor herhaling vatbaar!

D&E


Wie komt de camper nu op zondagmorgen afleveren in Venlo?

Beste Wim en Siebren,

Wij zijn zeer tevreden over jullie bedrijf. We zijn in jullie prachtige showroom meer dan hartelijk ontvangen. We hebben een fijn verkoopgesprek met Wim gehad waardoor hij ons vertrouwen gewonnen heeft en we het aandurfden bij jullie een buscamper te kopen. Na de koop verliep de communicatie tussen Wim en ons ook zeer soepel, in eerste instantie via mail, later via WhatsApp met een snelle, uitgebreide reactie.

Wat we ook als prettig hebben ervaren is dat jullie onze vragen serieus namen, hoe klein ze soms ook waren. Het uitzoeken van de door ons gevraagde accessoires (scooterdrager en camera/navigatie) is ook naar alle tevredenheid door jullie gedaan.

Het afleveren van de bus was natuurlijk uniek. Welk bedrijf komt de bus op een zondagmorgen afleveren in Venlo. Daarvoor nogmaals dank aan Wim en zijn partner. Mochten we dan toch nog een klein puntje van kritiek hebben dan zou het het verhaal over de Pk’s zijn. Wij hadden alle vertrouwen in Wim en twijfelden daarom geen moment aan zijn stellige antwoord dat het er 130 zouden zijn. We kunnen nu nog niet zeggen hoe de 120 Pk ons gaan bevallen, wij trekken pas van de zomer met de bus de bergen in.

Kortom, wij zijn zeer tevreden over jullie bedrijf en hopen veel plezier van onze buscamper te hebben. Wij wensen jullie veel succes in de toekomst met jullie mooie bedrijf.

Groet, F en J


Gevoel dat jullie de zaakjes heel serieus aanpakken.

Beste  Wim,

Onze ervaringen, tot nu toe, zijn heel positief. Vooral het feit dat jullie er ruim de tijd voor hebben genomen om ons te informeren. Ook de aflevering bij ons thuis, in Oegstgeest hebben wij positief ervaren. De camper voldoet goed.  Zover we dat nu al kunnen zeggen. Zijn nog maar 1 keer ermee op pad gegaan voor een mooie herfstwandeling. De kachel deed het in ieder geval prima.  Verder houden we nog even een slag om de arm wat betreft de after service. Vanaf het voorjaar gaan we natuurlijk pas echt ervaren of de camper voldoet aan de prijskwaliteitsverhouding die wij mogen verwachten. Tot nu toe dus alleen maar goede ervaringen.We hebben het gevoel dat jullie de zaakjes heel serieus aanpakken.Dat was voor ons ook de reden om de camper helemaal in Drenthe aan te kopen. Veel succes verder. A en J


 Hallo heren Siebren en Wim,

Wij zijn prima tevreden over het traject en de aankoop van de camper. Ook de aflevering is tot volle tevredenheid. We hebben alleen nog maar het stukje gereden van Sleen naar Rolde en hij rijdt heel prettig. Gezien de weersomstandigheden zal er deze week ook niet veel van komen maar zodra het kan zullen we hem goed gaan proberen. We horen het als de matten er zijn. Verder wensen wij jullie allen prettige feestdagen en een voorspoedig 2018.

Met vriendelijke groet, Z en B.


Zonder allerlei prachtige verkooppraatjes gewoon rechttoe rechtaan

Beste Wim & Siebren,

Wij zijn zeer content over onze aankoop van de Dehler Optima. Niet alleen mbt deze camperbus maar zeker ook de manier waarop de koop uiteindelijk tot stand is gekomen. Zonder allerlei prachtige verkooppraatjes gewoon rechttoe rechtaan hebben jullie ons uitleg gegeven over de camper maar bovenal waar jullie voor staan. Jullie staan voor, is onze ervaring, kwaliteit, goeie service en afspraak is afspraak. Kortom wij zijn dik tevreden.

Beste groet, D&J


 

Contact met jullie was prima!!

Beste heer Brandsema,

Wij hebben jullie als zeer plezierig ervaren. Aankooptraject was prettig, zinvolle informatie en geenszins enig gevoel dat er iets niet klopte. De camper zijn we gaan kennen door er mee weg te gaan. We hadden twee keer een probleempje (alarm en kapot slotje). Contact met jullie hierover was prima!!


 

Onze bus is boos

Na jarenlange omzwervingen door Europa met onze geweldige VW T4 pop top camper wilden we toch graag een volgende stap maken in camperland….we waren toe aan een buscamper. Net iets meer ruimte en vooral meer kastjes. Van luxe kamperen naar superdeluxe kamperen. Nadat het besluit gevallen was ging de dynamo van onze Volkswagen kapot. “De bus is boos” zei mijn man gekscherend. De reparatie kostte ons 250 euro, maar moest natuurlijk wel gebeuren!

Niet naast de deur maar....

Na wekenlang speuren op het internet zagen we de bus van onze dromen staan bij ROADVIP in Sleen. Niet bepaald naast de deur, maar je moet er wat voor over hebben. Wij naar Sleen. Daar aangekomen stapten we uit en zagen tot onze grote schrik dat de achterkant van de bus vol met oliespetters zat. Wat nu dan weer……Eerst maar naar binnen om naar de veelbelovende nieuwe buscamper te gaan kijken. We werden hartelijk ontvangen door één van de eigenaren, Wim Brandsema. Hij verwelkomde ons in de prachtige showroom met een kop koffie. In mijn ooghoek zag ik onze eventuele nieuwe bus al staan en we dronken snel onze koffie op om hem van dichtbij te bekijken. Hij was precies wat we in onze gedachten hadden! Hij voelde gelijk als onze nieuwe camper. Nadat we alles goed bekeken hadden kwam het zakelijke gedeelte. Natuurlijk wilden we graag onze pop top camper inruilen, maar wat was nou die olie op de achterkant.

Onverwachte overnachting

Wim liep voor ons uit naar zijn compagnon Siebren van der Weide die om de hoek zijn garagebedrijf heeft. Eerst de wagen maar eens op de brug. Dat zag er niet goed uit. De wagen had olie gelekt en de motor was misschien droog komen te staan. “Geen meter meer mee rijden “ adviseerde Siebren. Nou, daar stonden we dan aan het einde van de dag in Sleen met een kapotte auto op de brug. Gelukkig dachten Wim en Siebren met ons mee en de bus kreeg wat extra olie en werd op de parkeerplaats van de garage gezet. Een prima overnachtingsplek voor ons. Wij waren wel wat gewend. We kregen er zelfs een leenfiets bij van Siebren. Heerlijk een pizza gegeten in het dorp en goed geslapen. “Misschien wel de laatste nacht in onze oude trouwe Volkswagen” zeiden we tegen elkaar. Na een heerlijk ontbijt ging de bus weer op de brug voor de reparatie. Gelukkig bleek de schade mee te vallen en kon hij weer gemaakt worden. Wij terug naar de showroom. Onder het genot van een goed kop koffie werden we het eens over de koop en inruil van de bussen. Niet veel later stonden we de inhoud van de Volkswagen over te laden in onze nieuwe bus. We komen nog een keer terug voor een aantal zaken die nog geregeld moeten worden.

We komen zeker terug 

Siebren vertelde ons dat we de eerste klanten waren van hun gloednieuwe bedrijf dat zelfs nog officieel geopend moest worden.

We hopen jarenlang plezier van onze nieuwe camper te hebben, maar als we er ooit nog een andere gaan kopen komen we zeker terug bij ROADVIP in Sleen. Wat een geweldige service en gastvrij onthaal hebben we daar gehad!

We wensen Wim en Siebren veel geluk met hun prachtige bedrijf. Aan jullie zal het zeker niet liggen!

Hans en Rieme


 

Fijne bedden! 

In juni hebben we een camper gehuurd voor een week en zijn hiermee vertrokken richting het mooie Denemarken.

Het was voor ons de eerste keer in een camper en het is ons verrassend goed bevallen. De camper was zeer compleet en netjes. En natuurlijk niet onbelangrijk, de bedden sliepen heerlijk. Al met al hebben we met de camper een hele fijne relaxte vakantie ervaren. Het was dan ook zeker voor herhaling vatbaar! 

Jacob en Jannie


 

Op naar Sleen

Al jaren hadden we het over een camper en deze zomer is het er eindelijk van gekomen. Aangezien we naar Scandinavië zouden reizen leek ons een camperverhuurbedrijf in het noorden van het land wel zo handig. ROADVIP was makkelijk te vinden. De eerste contacten liepen soepel en daar gingen we dan, op naar Sleen. Dochterlief bracht ons weg en was heel blij met 2 weken de beschikking over onze auto. Wim heeft met ons rond de wagen gelopen, e.e.a. uitgelegd, ons een boek met info gegeven en vervolgens konden we op ons gemak alle bagage zien onder te brengen in de camper. Daar kregen we alle tijd voor in de grote hal van ROADVIP.

Comfortabel op weg

We vertrokken met opgemaakt bed. Alles wat je maar nodig kon hebben zat erin en hij reed heerlijk. Binnen een paar minuten ben je gewend aan de omvang van de wagen en geniet je van het uitzicht. Aangezien we de fietsen bij ons hadden konden we bij alle steden die we aandeden makkelijk buiten het centrum parkeren (de camper is te hoog voor de meeste parkeergarages) en verder de fiets nemen. Een ideale manier om veel van een stad te zien. Vlak voor vertrek kregen we de tip en het geld om een camperapp te downloaden en daar hebben we gretig gebruik van gemaakt. De fijnste plekken vonden we in jachthavens. Goed ingesteld op tijdelijk verblijf en meestal fijne en schone douches. De mooiste uitzichten hadden we op plekken aan het water. Na 13 dagen heerlijk rondtoeren werden we weer vrolijk ontvangen en alles werd vlot en schappelijk afgehandeld. Wanneer we toe zijn aan een volgende campervakantie zullen we zeker weer naar ROADVIP gaan!

Rosanne


 

WhatsApp op zondagmorgen

Hier bij een klein verhaaltje van ons: Wij besloten om in september een buscamper te huren bij ROADVIP voor een korte vakantie in Nederland . Op zondagmorgen WhatsApp contact met ROADVIP gehad en we mochten de camper zelfs wel wat eerder ophalen. Wij richting Sleen gereden waar Wim ons zeer hartelijk ontving en de camper al helemaal startklaar stond.

Na een bakje koffie en korte uitleg wij onderweg met de camper om een korte tour door Nederland te maken. Paar dagen later de camper helaas weer in moeten leveren bij ROADVIP want de vakantie natuurlijk veel te snel voorbij.

Onze ervaringen zijn heel positief en we raden mensen die een buscamper willen huren dit bedrijf van harte aan. Zeer nette en jonge camper en heel net bedrijf.

De Groenlandvaarders


 

Wat konden we verwachten? 

We zijn voor het eerst met een camper op vakantie geweest, en omdat we niet wisten wat we er van moesten verwachten hebben we er 1 gehuurd via ROADVIP voor 1 week. Veel te kort zo blijkt achteraf. Wat hebben wij er van genoten. En wat een fijne mensen zijn dat bij ROADVIP . Goede uitleg over de camper. En heel behulpzaam. Ook waren ze echt geïnteresseerd hoe wij de vakantie vonden en waar we zoal geweest waren. Nogmaals bedankt Wim en Siebren. Het was top.

Hendrikus


 

Buscamper is perfect

Weer terug van onze camperreis, welke heel goed was. Omdat we zelf een grotere camper hadden, welke inmiddels is verkocht, moesten we even wennen aan het formaat, maar naarmate de reis vorderde werd het steeds meer eigen en het rijden met een buscamper is perfect. Als we er zelf één zouden aanschaffen hadden we nog wel wat punten die we anders willen, maar daar ontkom je denk ik niet aan. De camper was in ieder geval heel compleet. er waren geen attributen die we misten, behalve het buitenkleed, maar dat hadden we zelf meegenomen.

Anne


 

Een aanrader

Hallo Het was voor ons de eerste keer dat we met een camper op vakantie gingen. De heren van ROADVIP hebben ons prima voorgelicht kon en altijd bellen of appen. Vriendelijk en behulpzaam een aanrader.

Geert


 

Fijne vakantie

Het was een hele fijn vakantie de camper was geweldig rijd prettig en alles werkt. Eigenaar Wim verteld alles wat je weten wil en het contact is prima, thanks Wim

Mart en Ada


 

Volgens mij zitten jullie in een gat in de markt!

Beste Wim en Siebren,

Wij hebben het hele proces van eerste kennismaking tot en met de aflevering als zeer prettig ervaren, open en vriendelijk. Een puntje van mogelijke verbetering is iets meer kennis van het specifieke gebruik van de kamper die gekocht gaat worden. We hebben nu 1 lang weekend gekampeerd en e.e.a. zelf ontdekt en zijn daarbij NIET tot onaangename verassingen gekomen, top dus. We zijn zeer blij met onze aanwinst en gaan er ook jaren plezier van hebben. Ik wens jullie heel veel succes met ROADVIP, volgens mij zitten jullie in een gat in de markt!

Groet, H & B


 

Kampeergevoel intact

Voor ons, die altijd met onze tent vakantie hielden, was het de eerste keer dat we een camper probeerden. Een leuk compact "instapmodel". Het is ons erg goed bevallen. Het kampeergevoel bleef intact, maar het was net wat makkelijker. En mobieler waren we ook. De service die Wim leverde was top. We hebben een fijne week gehad en zijn een positieve ervaring rijker. Voor herhaling vatbaar!

Jennie


 

ROADVIP is RDW erkend
ROADVIP is official BEARLOCK-dealer
ROADVIP is bij BOVAG aangesloten
ROADVIP werkt samen met de NKC
ROADVIP is verzekerd bij Bovemij, een zusterbedrijf van de BOVAG