Blijf op de hoogte

Meld u aan voor de ROADVIP-nieuwsbrief

Aanmelden

ROADVIP blog

pagina 2 van 3
Categorie:

Een camper huren?

Een camper huren? Lees hier de tips die van pas komen voor en tijdens je camperreis. Waar moet je op letten? Goed verzekerd? Reserve camper in geval van pech of schade? Alles goed duidelijk?

Lees verder
door Wim

Kaasflapjes

Voorbereiding Ontdooi bladerdeeg als beschreven op verpakking, haal de peterselieblaadjes van de stelen en hak fijn. Brokkel schapenkaas/feta met vork. Roer peterselie, kaas, crème fraîche, zout en peper door elkaar. Verwarm de oven voor op 180 C of anders koekenpan.

Lees verder
door Gea Heikens

Aziatische roerbak met verse zalm en rijst

Als je met een camper gaat kamperen dan maak je geen uitgebreid of ingewikkeld 4 gangen menu klaar. Zeker niet op een 2 pits gastoestel. Maar lekker eten… dat kan echt wel!! Ik heb een eenvoudig en smaakvol recept samengesteld. Het is een Aziatisch roerbak -groenten recept met verse zalm en rijst.

Lees verder
door Henk van Rooijen

Wrap pizza met pittig gehakt

Begin met het verwarmen van de oven op 200 graden. Als je geen oven hebt, gewoon even in de koekenpan. Daarna snipper je het uitje. Fruit het uitje aan ongeveer 3 minuten op niet al te hoog vuur. Breng ondertussen het gehakt op smaak met een volle theelepel sambal, 5 eetlepels barbecuesaus en een snufje zout.

Lees verder
door Gea Heikens

Weerstand overwonnen

Reizen met een camper. Het is populair en in het dorp hebben we met ROADVIP een nieuw en succesvol bedrijf dat buscampers verhuurt en verkoopt. Zullen we het eens proberen? Waarom is het zo populair, dat willen we wel eens weten. We boeken een buscamper voor een week.

Lees verder
door G&J

Polen heeft het helemaal!

Polen heeft het allemaal! Van hippe steden tot prachtige landschappen, met bergen, wilde dieren en kleine dorpjes. Ook zijn er vele historische bezienswaardigheden over de geschiedenis van het land.

Lees verder
door Wim

Gereedschap mee?

Gereedschap in de camper is handig voor noodgevallen als een lekkage, een kapotte lamp of een scheurende luifel. Wat moet je meenemen?

Lees verder
door Wim

Ervaringen rondom koop Buscamper bij ROADVIP Sleen:

We merken bij het vertellen aan vrienden/kennissen een combinatie van enthousiasme: 1) over de aangeschafte Buscamper en 2) over Roadvip zelf. Roadvip is een mooi, goed, aantrekkelijk en informatief bedrijf Roadvip laat je je thuis voelen Roadvip staat voor zijn waar Roadvip is transparant en neemt de tijd Roadvip is behulpzaam, geeft advies Roadvip is zeer enthousiast en daardoor wellicht iets te gretig.... Op Roadvip kun je terugvallen, ze laten je duidelijk weten kom langs, wees welkom!

Lees verder
door J&H

Watertanks van uw camper reinigen

Hoe zorg je ervoor dat de vuilwatertank niet gaat stinken? En welke middeltjes kun je het beste gebruiken om de vuilwatertank te reinigen? Met deze tips wordt jouw vuilwatertank weer zo goed als nieuw!

Lees verder
door Wim

Afschrijving van uw camper

Afschrijving, niemand wordt er blij van. Maar het feit blijft dat bijna alles minder waard wordt door veroudering, behalve antiek.

Lees verder
door Wim
pagina 2 van 3
ROADVIP is RDW erkend
ROADVIP is official BEARLOCK-dealer
ROADVIP is bij BOVAG aangesloten
ROADVIP werkt samen met de NKC
ROADVIP is verzekerd bij Bovemij, een zusterbedrijf van de BOVAG